Nieuws/Archief

26-3-2018

PAASTOERNOOI EN GRATIS SPELEN BIJ DEVO’68

Badmintonclub DEVO’68 organiseerden vorige week een ludiek paastoernooi voor leden van de club. Er werden drie partijtjes gespeeld en er waren leuke paasprijsjes te winnen die na afloop uitgereikt werden aan de volgende winnaars: 1. Richard Ton; 2. Trudy Goudzwaard en 3. Reinder Kloostra.

Op de maandagen 28 mei en 4 juni kan er van 20.00 tot 22.00 uur op verschillende niveaus  gratis onder leiding van een trainer gebadmintond worden in sporthal De Hullen, Rackets worden door de badmintonclub beschikbaar gesteld. Men moet zelf sportschoenen zonder zwarte zolen meenemen.

Op 4 juni wordt na afloop ook nog een gezellig club samen zijn aangeboden,  met een drankje.

Maandag 3 september 2018 is de eerste avond van het nieuwe seizoen, een ieder die deze fascinerende indoorsport wil beoefenen is van harte welkom om lid te worden van DEVO ’68.                               
————————————————————————————————————
10-02-2018
RODEN Badmintonvereniging DEVO ’68 heeft haar 50-jarig jubileum gevierd in sporthal De Hullen met na afloop een etentje in De Pompstee te Roden.

De jubileumcommissie bestaande uit Mariska, Fokko, Rimke, Eltjo en Dirk had ervoor gezorgd dat een 17-tal leden aan de slag kon om een pluimpje te slaan op een aantal banen met diverse hindernissen (o.a. linkshandig slaan, een obstakel bij het net, tussen de tramrails slaan etc.).

Voorzitter Steven Sinclair luidde het toernooi in met een welkomstwoord, waarna de spelers op de banen konden gaan badmintonnen. Na afloop van het toernooi konden diverse leden nog deelnemen aan een etentje in De Pompstee, waarvan volop gebruik van werd gemaakt.

221