Paastoernooi en gratis spelen bij DEVO ’68

Badmintonclub DEVO ’68 organiseerden vorige week een ludiek paastoernooi voor leden van de club. Er werden drie partijtjes gespeeld en er waren leuke paasprijsjes te winnen die na afloop uitgereikt werden aan de volgende winnaars: 1. Richard Ton; 2. Trudy Goudzwaard; 3. Reinder Kloostra.

Op de maandagen 28 mei en 4 juni kan er van 20:00 uur tot 22:00 uur op verschillende niveaus gratis onder leiding van een trainer gebadmintond worden in sporthal de Hullen. Rackets worden door de badmintonclub beschikbaar gesteld. Men moet zelf sportschoenen zonder zwarte zolen meenemen.

Op 4 juni wordt er na afloop ook nog een gezellige club zijn aangeboden, met een drankje.

Maandag 3 september 2018 is de eerste avond van het nieuwe seizoen, een ieder die deze fascinerende indoorsport wil beoefenen is van harte welkom om lid te worden van DEVO ’68