21e Veteranen Toernooi BC Sportief

BC Sportief Hoogezand organiseert op zondag  10 maart 2024 voor de 21e keer haar jaarlijkse Badminton Veteranen Toernooi.
Wij hopen als vanouds een gezellig en geslaagd toernooi te kunnen organiseren met aansluitend voor de liefhebbers een lopend buffet bij het
Chinees/Indisch restaurant De Kersebloesem in de Groeve  (tussen Hoogezand en Zuidlaren). De minimale leeftijd om deel te nemen is voor de vrouwen 30 jaar en voor de mannen 35 jaar.

Het is de bedoeling om evenals in voorgaande jaren er weer een fijne dag van te maken met veel leuke wedstrijden. Voor wie goed speelt en ook beetje geluk heeft zijn er voor de nummers 1,2 en 3 leuke prijzen. Ca. 4 dagen voor het toernooi worden de uitnodigingen verzonden met daarbij een routebeschrijving en de aanvangstijd van je eerste wedstrijd.

Het kenmerk van een Veteranen Toernooi is een ongedwongen en gezellige sfeer waarbij toch door de “veteranen” fanatiek wordt gespeeld om de winst. Je wordt op je speelsterkte ingedeeld en er wordt gespeeld om twee gewonnen games. Gedurende de dag wordt eveneens aandacht besteed aan het wel en wee van de inwendige mens.

Meer info: inschrijfformulier