UPDATE Eeldermixtoernooi BC de Pluim 2023

Afgelopen 3 jaar is het Eelder dubbel- en mixtoernooi niet doorgaan vanwege Corona. Twee jaar mocht het helemaal niet en vorig jaar werd het te laat bekend, waardoor we te weinig aanmeldingen hadden. Máár, we gaan er dit jaar weer helemaal voor! We organiseren het op zaterdag 25 maart in Eelde. Het is voor de 1e keer in onze nieuwe sporthal, dus nog een extra reden om mee te doen! Je kan aan maximaal één onderdeel deelnemen, dus mix óf dubbel.

Hier vind je een link naar het digitale aanmeldformulier voor het toernooi. Je ontvangt binnen 2 week na aanmelding van mij ook nog een email met een bevestiging. De definitieve bevestiging en de tijd van je eerste wedstrijd ontvang je ongeveer 1 week voor het toernooi. Meer informatie vind je in de bijlage.

UPDATE: Het toernooi is afgelopen zaterdag gespeeld. Namens Devo deden er 2,5 team mee: Eltjo & Gerda en Tim & Monique speelde mee in de mix en Anne speelde met Stefanie (Hoog Spel) mee in de damesdubbel. Helaas zaten de mix-teams niet in dezelfde poule, maar zowel Eltjo & Gerda als Tim en Monique hebben een knappe prestatie neergezet!
Waar Eltjo & Gerda als 2e eindigde moesten Tim & Monique genoegen nemen met de 3e plaats! Ook Anne & Stefanie pakten knap de 2e plaats!