Devo 68 BC D2 – BOP BV D1: 4-4

Maandag heeft Devo 68 BC D2 tegen BOP BV D1. Tim & Steven mochten het in de herendubbel opnemen tegen Steven Veenma & Yannick Oosterhoff. De eerste set ging helaas verloren met 12-21, maar de tweede set waren de rollen omgedraaid: 21-13. De derde set was een stuk spannender, maar door de vele fouten van zowel Tim als Steven ging de set en wedstrijd toch verloren (22-24).

Ook bij Trudy & Anneke was het spannend tegen Coosje Kampinga & Nathalie Bokma. De eerste set trokken Trudy & Anneke aan het kortste eind (16-21). De tweede set werd knap gewonnen met 21-14, maar ze konden niet voorkomen dat Coosje en Nathalie er met de winst vandoor gingen (19-21).

Steven mocht het in zijn singel opnemen tegen Steven. De eerste set ging mooi gelijk op en deze won Steven (Devo) niptmet 21-18. In de tweede set had Steven wat minder moeite en ook deze won Steven (Devo) met 21-12.

Anneke mocht het haar krachten meten tegen Nathalie. De eerste set ging gelijk op maar won Nathalie met 15-21. Ook de tweede set heeft Anneke goed gespeeld en gestreden. Helaas kon ze niet voorkomen dat Nathalie er met de winst vandoor ging: 12-21.

De tweede herenenkel werd gespeeld door Tim en Yannick. Tim had de eerste set weinig moeite en won deze dan ook met 21-14. In de tweede set stond Tim al snel op achterstand en wilde zich sparen voor de derde set: 9-21. De derde set ging lang gelijk op en was dan ook spannend. Toch was het Tim die we wedstrijd naar zich toe trok: 21-16.

Hiermee was de stand 3-3 en met nog 2 mixen te gaan, kon het dus letterlijk alle kanten op.

Tim & Trudy streden tegen Steven & Nathalie om de winst. De eerste set ging redelijk gemakkelijk: 21-12. De tweede set daarentegen was het spannend of er een derde set nodig zou zijn. Dat wisten Tim & Trudy te voorkomen met 21-19.

De andere mix ging tussen Steven & Anneke tegen Yannick & Coosje. Ondanks veel strijd van Steven & Anneke, behaalde ze te weinig punten voor een set en verloren helaas met 11-21 en 15-21. Hiermee kwam de stand op 4-4.

Gezien de strijd en spel van beide kanten is dit een terechte uitslag.

Tim