Devo ’68 D2 – BC GO! D1: 6-2

Gisteren heeft Devo ’68 D2 hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld. Na lang blessureleed speelde Richard Ton weer mee!

Tim Smit & Richard mochten in de herendubbel spelen tegen Freek Nijeboer & Pepijn Koning. Zowel Richard als Tim gaven de eerste set weg met 10-21. Beide maakten veel onnodige fouten. De tweede set ging een stuk beter en was de stond omgedraaid 21-8. Ze konden die lijn doortrekken in de derde set en wonnen met 21-12.

Omdat Trudy Goudzwaard helaas nog steeds geblesseerd is wilde Mariska Kroon invallen. Zij mocht samen met Anneke Gerding in de damesdubbel tegen Sandra Peringa & Leonie Biemans. Met een eindstand van 24-22 was de eerste set mooi spannend. Dit konden ze in de tweede set een mooi vervolg geven door die met 21-14 te winnen.

De eerste herenenkel speelde Tim tegen Freek. Na de uitslag in de herendubbel was een spannende herenenkel de verwachting, maar Tim had niet heel veel moeite en won dan ook met 21-14 en 21-11.

De eerste damesdubbel daarentegen was voor Anneke eigenlijk onbegonnen werk doordat ze een sterke tegenstander had. Ze kwam er dan ook niet aan te pas en verloor met 6-21 en 10-21.
Richard mocht in zijn herenenkel spelen tegen Pepijn. Hij won de eerste set gemakkelijk met 21-9, maar moest na een verloren tweede set (20-22) toch nog even aan de bak in de derde set. Beide heren gingen gelijk op en nadat Richard 16-18 achter stond, won hij de set met 22-20.

Mariska kende weinig tegenstand in haar enkel en won de wedstrijd knap met 21-4 en 21-5. Hiermee kwam de stand op 5-1 en kon de winst al niet meer ontgaan.

Tim & Anneke speelde hun mix tegen Pepijn & Sandra. De eerste set moesten Anneke & Tim nog op gang komen, maar wonnen die met 21-12. De tweede set ging gemakkelijker en wonnen deze met 21-7.

Richard & Mariska mochten het nog even laten zien tegen Freek & Leonie. De eerste ging nog verloren met 16-21, maar dat was in de tweede set andersom. Deze wonnen ze met 21-16. Dat betekende nog een driesetter voor Richard. Beide teams gingen gelijk op, maar het was Devo die hierin met 18-21 aan het kortste eind trok.

Tim