Harener 68 BC D2 – Devo 68 BC D2: 5-3

Devo 68 BC D2 heeft hun laatste competitie wedstrijd gespeeld! Ze mochten dit doen in en tegen Haren. De herendubbel van Tim Smit & Richard Ton werd gespeeld tegen Rogier Achterhof & Cor van Diest. Tim & Richard hadden er weinig moeite mee en wonnen de wedstrijd met 13-21 en 14-21.

I.v.m. de blessure van Trudy zou Iefke invallen, maar ze moest op het laatste moment ziek afhaken. Gelukkig was Sjoukje Blanken bereidt in te vallen en kon de wedstrijd alsnog door gaan! Anneke Gerding & Sjoukje Blanken speelde hun eerste wedstrijd tegenRosalie Di Tolve & Nancy Nonkes. Helaas konden ze geen echte vuist maken en moesten ze met 21-14 en 21-6 hun meerdere erkennen in de dames van Haren.

Tim speelde zijn enkel tegen Cor. Dit leverde een weinig spannende wedstrijd op en Tim won deze met 21-7 en 21-6. Gelukkig vond Cor het na afloop een wijze les!

Anneke en Nancy mochten de eerste dames enkel tegen elkaar spelen en ware goed aan elkaar gewaagd! Dit leverde een mooie wedstrijd op! Anneke won de eerste set met 21-15, maar verloor de tweede met 18-21. De derde set ging mooi gelijk op, maar helaas in het nadeel van Anneke. Ondanks de strijd en een flinke achterstand, kwam ze knap terug tot 19-21!

Richard nam de laatste heren enkel voor zijn rekening, maar dat verliep niet naar zijn wens. Richard verloor zijn wedstrijd met 13-21 en 9-21.

Sjoukje mocht het opnemen tegen Rosalie. Ook Rosalie was veel te sterk en Sjoukje verloor met 9-21 en 11-21.

In de eerste mix mochten Tim & Anneke hun krachten meten tegen Rogier en Nancy. Helaas verliep de eerste set niet zoals ze wilde en verloren ze met 16-21. Dit werd in de tweede set goed gemaakt met 21-14. In de derde beslissende set konden ze de vorm vasthouden en wonnen met 21-12.

Richard & Sjoukje kruisden de degens met Cor & Rosalie. Ondanks de mooie rally’s kwamen ze niet verder dan 10-21 in beide sets.

De stand kwam hiermee op 5-3. Devo eindigd op de 5e plaats, 2 punten achter op de nummer 4 en 4 punten voor op de nummer 6 (Haren). In de poule dus een middenmoter, maar in de spelers statistieken heeft Devo een winnaar af kunnen leveren! Tim heeft 35 van zijn 39 wedstrijden gewonnen! Hij laat hiermee 69 andere spelers ver achter zich.

Tim