Meppeler Meppers D1 – DEVO 68 D1

Elke punt telt bij badmintonvereniging Devo’68 Roden!

Maandagavond 9 december ging het eerste team van Devo ’68 op weg naar de tegenstander, nl. BC Meppel. Door wat oponthoud was het gehele team wat verlaat met een kwartier, dus werd snel omgekleed en de tegenstander begroet. Aangezien het dit seizoen minder teams in de poule geeft, is er een dubbele poule samengesteld: de teams hadden elkaar al eerder getroffen en wisten dus wat ze van de anderen konden verwachten.

Elke wedstrijdavond is het weer afwachten of de spelers in vorm zijn of niet; de herensingles werden in een vrij snel tempo afgehandeld, waarbij Eltjo Leinenga juist beter dan vorige week speelde en  nu de winnaar van zijn partij was. Mark Aukema speelde vorige week prima wedstrijden maar kon deze avond de vorm niet echt vinden.

Dith had als eerste dame van het team een wel erg sterke en jeugdige tegenstandster, maar wist toch nog menig punt binnen te halen. Rimke Arends stond tegenover een dame in het veld die er niet van hield om een enkelpartij te spelen; winst ook hier. De teams zijn dit seizoen aardig aan elkaar gewaagd, wat ook in de uitslag te zien was; 4-4. Snel douchen, wat drinken en daarna snel naar huis, nog vol adrenaline…